Verkoopvoorwaarden

Gudrun Ceramics is een Belgisch geregistreerd bedrijf sinds 2021.

 

  • Betaalmethoden

Wij aanvaarden Ideal, Paypal, Bancontact, , Belfius Direct Net en KBC/CBC betaalknop. Wanneer je kiest voor ‘afhalen’, kan je ook contant of via Payconiq betalen.

  • Verzending

Wij verzenden wereldwijd. De verzendingskosten zijn zichtbaar in uw winkelmandje.

Wij pakken uw bestelling zorgvuldig in en verzenden ze zo spoedig mogelijk zodat uw bestelling binnen 3 à 5 werkdagen geleverd zou moeten zijn binnen Europa en 7 tot 14 werkdagen in de rest van de wereld.

Als uw land van levering douane- of invoerrechten in rekening brengt, moet u deze kosten betalen.

Komt het artikel, ondanks het zorgvuldige verpakken, toch beschadigd bij u aan? Neem dan zeker een foto met het artikel nog in de originele verpakking en neem onmiddellijk contact met mij op via mail of telefoon om een regeling te treffen.

  • Afhalen

Je kan je bestelling bij mij thuis in het atelier afhalen. Stuur me een mail om een tijdstip af te spreken.

  • Terugzenden

Bent u niet helemaal tevreden? Neem dan contact met mij op via mail of telefoon en zend het ongebruikte artikel terug in de originele verpakking, binnen de 14 dagen na ontvangst. Indien de verpakking of het artikel beschadigd is, is geen terugbetaling mogelijk. Alleen het artikel is terugbetaalbaar, niet de verzendingskosten. U bent ook verantwoordelijk voor de verzendkosten terug.

  • Garantie na verkoop

Jammer genoeg kunnen wij geen garantie na verkoop aanbieden. Wij weten immers niet wat er in de tussentijd met het artikel gebeurd is. Hebt u toch een klacht, bv. twijfels of er geen productiefout in het spel is, neem dan contact met mij op via mail of telefoon. Zo kunnen we het probleem bespreekbaar maken.